Stepp, Craft 3 Malbec 2021

På lager
139.00 kr.

Siden 2013 har Gerd Stepp hvert år besøgt Argentina, Mendoza i april måned og udvalgt vinmarker til sin Pagos de Piedra-vin. Alle Malbec druerne hentes fra højt placerede vinmarker hvor frugten besidder god balance mellem syre og frugtaromaer. Produk...

Læs mere

Til buttik
  • Betaling: Se detaljer på website
  • Leveringstid: Se detaljer på website
Beskrivelse af
Stepp, Craft 3 Malbec 2021

Siden 2013 har Gerd Stepp hvert år besøgt Argentina, Mendoza i april måned og udvalgt vinmarker til sin Pagos de Piedra-vin. Alle Malbec druerne hentes fra højt placerede vinmarker hvor frugten besidder god balance mellem syre og frugtaromaer. Produktionen foregår i samarbejde med talentfulde lokale winemakers og efter den malolaktiske gæring sendes vinen til Tyskland på sit grove bundfald.

Vinen gøres færdig i Tyskland, hvor den aftappes nænsomt. Farven er flot mørk og duften er intens af modne sveskeblommer, mørk chokolade og et strejf af krydderier. En velafbalanceret og flot Malbec som er ”saftig” og rig på smag.

Nyd den ved 16-18°C i almindelige rødvinsglas til ristet brød med lufttørret skinke og saltede oste eller bare enhver form for mad med bacon.