-24%
Macallan Sir Peter Blake - Anecdotes of Ages

Macallan Sir Peter Blake - Anecdotes of Ages

På lager
5010314310660
18.999.00 kr. 24 999.00 kr.

Da The Macallan Lead Whisky Maker, Sarah Burgess, mødtes med Sir Peter Blake, var det et møde mellem to hjerner, som inspirerede den omhyggelige udvælgelse af fade til at skabe en kompleks, men perfekt afbalanceret single malt. " En hyldest til nogle

Læs mere

Spar 6 000.00 kr.
  • Brand: Macallan
  • Betaling: Se detaljer på website
  • Leveringstid: Se detaljer på website
Beskrivelse af
Macallan Sir Peter Blake - Anecdotes of Ages

Da The Macallan Lead Whisky Maker, Sarah Burgess, mødtes med Sir Peter Blake, var det et møde mellem to hjerner, som inspirerede den omhyggelige udvælgelse af fade til at skabe en kompleks, men perfekt afbalanceret single malt.

 

" En hyldest til nogle af de farverige personer fra The Macallans fortid og nutid.

Område Highlands
Dyrkning Konventionel
Type Whisky
Underområde Speyside
Whisky type Single Malt
Whisky røg Ikke røgede
Land Skotland
Proptype Plasticprop
Flaskestørrelse 70 cl
Alkohol % 47.70
Farve Kanel

 

GÅDEFULDE KARAKTERER OG EN RIG ARV
The Anecdotes of Ages Collection er et ekstraordinært kunst- og whiskysamarbejde med den globalt kendte britiske popkunstner Sir Peter Blake.

Samarbejdet er The Macallans tredje samarbejde med den ikoniske kunstner og er en del af et forhold, der har strakt sig over næsten fire årtier. Partnerskabet fejrer vores rige arv og Sir Peter Blakes bemærkelsesværdige bidrag til kunstverdenen.

Denne særlige single malt whisky er blevet skabt til minde om Sir Peter Blakes besøg på The Macallan Estate ved den legendariske River Spey. An Estate, A Community, and A Distillery fortæller historien om nogle af de farverige personer fra The Macallans fortid og nutid og har en etiket, der er digitalt designet af Sir Peter selv.

The Macallan Lead Whisky Maker, Sarah Burgess, blev inspireret af Sir Peter Blakes karakter for at skabe en klassisk whisky med overraskende noter af sirup og sort peber.

 

AROMA
Rig på tørrede frugter og krydderier med noter af appelsin og nellike

SMAG
Tørrede frugter med knust sort peber og sirup, accenter af vanilje og appelsinolie