Macallan Reflexion

På lager
5010314301729
11 999.00 kr.

Reflexion er en del af The Macallan Masters Decanter Series, der er skabt for at vise det smukke udvalg af The Macallans naturlige farver, og den er indbegrebet af den vigtigste indflydelse fra de første fyldte sherry-krydede egetræsfade. Denne whisk...

Læs mere

Til buttik
  • Brand: Macallan
  • Betaling: Se detaljer på website
  • Leveringstid: Se detaljer på website
Beskrivelse af
Macallan Reflexion

Reflexion er en del af The Macallan Masters Decanter Series, der er skabt for at vise det smukke udvalg af The Macallans naturlige farver, og den er indbegrebet af den vigtigste indflydelse fra de første fyldte sherry-krydede egetræsfade.

Denne whiskys dybe røde mahognifarve, der er taget direkte fra fadet, forstærkes af de kantede facetter i den omhyggeligt udformede karaffel, der hver især reflekterer lyset for at fremhæve farvens dybde.

"En fed og fyldig single malt med en intens naturlig farve."

Område Highlands
Dyrkning Konventionel
Type Whisky
Underområde Speyside
Whisky type Single Malt
Whisky røg Ikke røgede
Land Skotland
   
Flaskestørrelse 70 cl
Alkohol % 43
Farve Blodappelsin

 

FED I FARVE OG SMAG
Denne enestående single malt får sin farve og smag fra modning i mindre hogshead-fade, hvilket giver en større overflade af træet mulighed for at interagere med whiskyen og give den en kompleks karakter, der er påvirket af både spanske og amerikanske egetræsfade. Reflexion har en dyb farve og en kompleks smag, som skyldes brugen af førstefyldte fade, der er nøje udvalgt til dette særlige udtryk for at fremhæve aromaer og smagsnuancer. Reflexion er fed og fyldig og er en fest med blomster- og vaniljenoter, der er krydret med friske æbler og abrikoser.

 

AROMA
Frisk skal af appelsin og citrusfrugter. En let voksagtig note aftager til fordel for friske grønne æbler. Kraftige noter af chokolade, tyk fudge, kogte bolsjer, anis og karamelkarameller med subtile hvide chokoladetrøfler. Friske bananer og sødt egetræ kommer til sidst.

SMAG
Begyndende let citrusskal med nyt egetræ giver plads til saftig sødme af citron og appelsin. Rosiner, sultana og æble med et strejf af kanel og ingefær er subtile.