-10%
Macallan Estate

Macallan Estate

På lager
5010314307899
2.699.00 kr. 2 999.00 kr.

En rig og kompleks whisky, der indeholder sjælden spiritus destilleret fra vores hjemmedyrkede byg, der er udvalgt for sin unikke karakter. "En hyldest til vores arv og hjem." Område Highlands Dyrkning Konventionel Type Whisky Underområde Speysi

Læs mere

Spar 300.00 kr.
  • Brand: Macallan
  • Betaling: Se detaljer på website
  • Leveringstid: Se detaljer på website
Beskrivelse af
Macallan Estate

En rig og kompleks whisky, der indeholder sjælden spiritus destilleret fra vores hjemmedyrkede byg, der er udvalgt for sin unikke karakter.

"En hyldest til vores arv og hjem."

Område Highlands
Dyrkning Konventionel
Type Whisky
Underområde Speyside
Whisky type Single Malt
Whisky røg Ikke røgede
Land Skotland
Proptype Plasticprop
Flaskestørrelse 70 cl
Alkohol % 43.00
Farve Kastanjefarvet

 

ÅNDEN AF THE MACALLAN
The Macallan Estate er whiskyproducentens hyldest til deres arv.

Det er en ekstremt speciel single malt, der indeholder sjælden spiritus fra en del af den byg, der dyrkes på Easter Elchies estate, og som destilleres kun én gang om året i løbet af en enkelt uge.

The Macallan Estate er skabt af Whisky Maker Sarah Burgess og er en fejring af single malts uovertrufne herkomst og arv.

Den 485 hektar store Easter Elchies-ejendom ligger i den legendariske Speyside-region i Skotland, hvor The Macallan har skabt ekstraordinære single malts siden 1824.

 

De omhyggeligt plejede bygmarker ligger på bredden af floden Spey med udsigt over The Macallans nye prisbelønnede destilleri. The Macallan Estate præsenteres i en slående gavepakke med et håndskåret skiferpanel, der repræsenterer det skotske landskab, hvor vi er hjemme. Indeni viser luftfotografier godsets imponerende bygmarker på bredden af den smukke flod Spey.

Macallan Estate leverer et subtilt strejf af citrus, som afbalancerer den traditionelle sherry-rige fylde, hvilket resulterer i en kompleks single malt med en usædvanlig lang finish.

Estate giver en unik mulighed for at opleve en sjælden spiritus fremstillet af vores dyrebare byg, der er dyrket på ejendommen, og ærer fødestedet for hver eneste flaske The Macallan.


AROMA
Varme, trøstende og hjemlige noter af kanel. Trækrydderi og appelsinolie, der åbner sig mod tørrede frugter med en sød citron, banan og karamel

SMAG
Blød og varmende med trækrydderi, der åbner sig i en tør egetræssmag krydret med kandiserede rosiner og friske figner. Overgang til en sød frisk appelsin og delikat frisk citrusfrugt