-3%
Macallan Edition No. 6

Macallan Edition No. 6

På lager
5010314309886
2.899.00 kr. 2 999.00 kr.

Macallan Edition No. 6 er inspireret af de betagende landskaber omkring Macallans destilleri og lagerbygninger, især den livlige Spey-floden, der grænser op til deres ejendom. Inspireret af de naturlige vidundere på The Macallan Estate Område Highlan...

Læs mere

Spar 100.00 kr.
  • Brand: Macallan
  • Betaling: Se detaljer på website
  • Leveringstid: Se detaljer på website
Beskrivelse af
Macallan Edition No. 6

Macallan Edition No. 6 er inspireret af de betagende landskaber omkring Macallans destilleri og lagerbygninger, især den livlige Spey-floden, der grænser op til deres ejendom.

Inspireret af de naturlige vidundere på The Macallan Estate

Område Highlands
Dyrkning Konventionel
Type Whisky
Underområde Speyside
Whisky type Single Malt
Whisky røg Ikke røgede
Land Skotland
   
Flaskestørrelse 70 cl
Alkohol % 48.6
Farve Antik messing

 

FORTÆLLINGER OM MACALLAN-FLODEN


Den sjette og sidste udgivelse i The Macallan Edition-serien, Edition No. 6, er inspireret af de naturlige vidundere ved den legendariske River Spey og The Macallan Estate, hvor hvert eneste fad af The Macallan modnes, før det håndudvælgede til brug for deres ekspertwhisky-magere.

Alle de fem forskellige typer fade, der er brugt til at skabe Edition No. 6, er håndplukket af The Macallan Whisky Maker Steven Bremner.

Han lod sig inspirere af unikke historier i forbindelse med floden og det omkringliggende landskab. De amerikanske og europæiske egetræsfade er blevet udvalgt for at skabe en smagsprofil, der giver en mangesidet oplevelse; fra den tiltalende rige messingfarve, til lagene af aroma og derefter den dybe og givende smag.


Den legendariske flod Spey løber gennem ejendommen og er globalt kendt som hjemsted for den mægtige atlanterhavslaks.

The Macallan Ghillie er en vogter af Spey-floden og fortaler for at bevare dyrelivet i og omkring den. På vores en og trekvart mil lange strækning af floden kan nogle få heldige få afprøve deres færdigheder i håb om at fange - og genudsætte - vild atlanterhavslaks ved hjælp af Hardys uforlignelige grej.

Vilde atlanterhavslaks er i fare for at blive en truet art. Derfor samarbejder The Macallan med Atlantic Salmon Trust for at hjælpe med at øge bevidstheden om dette og støtte det vigtige bevaringsarbejde på Spey-floden og andre steder.

Duft

Rige friske frugter, muskatnød, ingefær, chokolade, toffee, vanilje og egetræ. 

Smag

Blomme og sød appelsin, kanel, muskatnød, afbalanceret egetræ, toffee og havre.