Macallan Concept Number 1

På lager
5010314307394
12 999.00 kr.

Den første i serien, The Macallan Concept Number 1, hylder verdens visionære folk ved at turde forstyrre whiskyfremstillingsprocessen. The Macallan Concept Number 1, der er eksklusivt tilgængelig for den globale rejsehandel, er inspireret af surreali...

Læs mere

Til buttik
  • Brand: Macallan
  • Betaling: Se detaljer på website
  • Leveringstid: Se detaljer på website
Beskrivelse af
Macallan Concept Number 1

Den første i serien, The Macallan Concept Number 1, hylder verdens visionære folk ved at turde forstyrre whiskyfremstillingsprocessen.

The Macallan Concept Number 1, der er eksklusivt tilgængelig for den globale rejsehandel, er inspireret af surrealistisk kunst og inkorporerer innovative produktionsteknikker for at skabe en spændende ny single malt.

Denne single malt er skabt af whisky, der først er modnet på sherry-krydret egetræsfade og derefter i lige så lang tid på ex-bourbonfade, og er skabt til at udforske modning på en mere fantasifuld måde.

Den viden og de færdigheder, der er involveret i at skabe denne dristige og usædvanlige single malt, viser The Macallans dedikation til at stræbe efter ekspertise og tilbyde nye oplevelser. Den afspejler også den uovertrufne forpligtelse til at beherske træ og spiritus, som The Macallan har været kendt for, siden virksomheden blev grundlagt i 1824.

"Vi fejrer verdens visionærer ved at vove at forstyrre whiskyfremstillingsprocessen."

Område Highlands
Dyrkning Konventionel
Type Whisky
Underområde Speyside
Whisky type Single Malt
Whisky røg Ikke røgede
Land Skotland
   
Flaskestørrelse 70 cl
Alkohol % 40
Farve Gylden ravgul

 

AROMA
Sød karamelkaramel, med mandler, ingefær og kanel. Tegn på tørret frugt, citrus og grøn banan.

SMAG
Sød appelsin- og citroncitrus med bløde egetræskrydderier, frisk frugt og ingefær.