Macallan Classic Cut 2019 Edition

På lager
5010314308865
3 999.00 kr.

The Macallan Classic Cut - 2019 Edition er den tredje udgave i den begrænsede årlige serie, der fejrer Macallan løbende engagement i at søge efter det ekstraordinære og derved skabe whiskyer af unik karakter. Denne ekstraordinære single malt byder på...

Læs mere

Til buttik
  • Brand: Macallan
  • Betaling: Se detaljer på website
  • Leveringstid: Se detaljer på website
Beskrivelse af
Macallan Classic Cut 2019 Edition

The Macallan Classic Cut - 2019 Edition er den tredje udgave i den begrænsede årlige serie, der fejrer Macallan løbende engagement i at søge efter det ekstraordinære og derved skabe whiskyer af unik karakter.

Denne ekstraordinære single malt byder på en dominerende sødme og afbalancerede smagsoplevelser, der realiseres gennem dens lidt højere alkoholprocent på 52,9 %. 

"En begrænset udgave med en udsøgt afbalanceret karakter"

Område Highlands
Dyrkning Konventionel
Type Whisky
Underområde Speyside
Whisky type Single Malt
Whisky røg Ikke røgede
Land Skotland
   
Flaskestørrelse 70 cl
Alkohol % 55.00
Farve Antikt guld

 

THE MACALLAN CLASSIC CUT - 2019
Den tredje udgave i den begrænsede årlige serie, The Macallan Classic Cut - 2019 Edition, har en ideel alkoholprocent på 52,9% for at fremhæve den fulde karakter af single malt.

Dette er blevet valgt af Whisky Maker Polly Logan som den optimale styrke til at afsløre en dominerende sødme og de velafbalancerede smagsnuancer i denne whisky.

For virkelig at værdsætte de komplekse smagsdimensioner skal du hælde op og lade den trække i 10-15 minutter for at få en intensiveret oplevelse.

Efter dette tidsrum kommer forstærkede smagsoplevelser af appelsin, sød ingefær og vanilje frem i forgrunden, kombineret med en tilfredsstillende lang finish.

Classic Cut 2019 er en virkelig forkælende single malt whisky.

 

AROMA
Appelsinskal med ingefær og muskatnød, afbalanceret med sultanas og et strejf af hasselnød

SMAG
Sød ingefær og appelsinskal med et blidt egetræskrydderi