-26%
Macallan Classic Cut 2017 Edition 75 cl.

Macallan Classic Cut 2017 Edition 75 cl.

På lager
812066022045
10.999.00 kr. 14 999.00 kr.

The Macallan Classic Cut - 2017 Edition er den første i en ny serie af årlige udgivelser, der fejrer The Macallan løbende engagement i at søge efter det ekstraordinære og derved skabe whiskyer af unik karakter. Denne whisky, der tilbyder en særlig ti...

Læs mere

Spar 4 000.00 kr.
  • Brand: Macallan
  • Betaling: Se detaljer på website
  • Leveringstid: Se detaljer på website
Beskrivelse af
Macallan Classic Cut 2017 Edition 75 cl.

The Macallan Classic Cut - 2017 Edition er den første i en ny serie af årlige udgivelser, der fejrer The Macallan løbende engagement i at søge efter det ekstraordinære og derved skabe whiskyer af unik karakter.

Denne whisky, der tilbyder en særlig tilgang til The Macallan, byder på en overbærende karakter med en tilfredsstillende lang finish.

"En begrænset udgave af en tidløs ånd"

Område Highlands
Dyrkning Konventionel
Type Whisky
Underområde Speyside
Whisky type Single Malt
Whisky røg Ikke røgede
Land Skotland
   
Flaskestørrelse 75 cl
Alkohol % 58.4
Farve Efterårssolnedgang

 

EN VIRKELIG OVERBÆRENDE SINGLE MALT
Den første i en ny serie af årlige udgivelser, The Macallan Classic Cut - 2017 Release, er blevet skabt for at afsløre en unik karakter og tidløs ånd.

Denne begrænsede udgivelse er udelukkende modnet på håndplukkede sherry-ristede amerikanske og europæiske egetræsfade fra Jerez, Spanien, og derefter aftappet for perfekt at frigøre dens unikke smagsprofil, og tilbyder en særlig og mindeværdig udgave af The Macallan.

Med sin kombination af smagsnuancer af karamel, appelsinskal og muskatnøddekrydderi og en tilfredsstillende lang finish er resultatet en overbærende single malt whisky med en sød og krydret karakter.

 

AROMA

Cremet vaniljecreme, sød ingefær og frisk sødt egetræ.

SMAG
Karamel, antydninger af appelsinskal og et varmende muskatnøddekrydderi.