Glenfarclas 25 Year Old London Edition TWE Exclusive

På lager
5018066254317
3 499.00 kr.

Fremstillet på Glenfarclas-destilleriet og lagret på oloroso sherryfade i et kvart århundrede, inden den blev aftappet for at fejre The Whisky Exchange's 20 års jubilæum. En elegant Glenfarclas. Sherry-præget i den almindelige 25-årige er reduceret f...

Læs mere

Til buttik
  • Brand: Glenfarclas
  • Betaling: Se detaljer på website
  • Leveringstid: Se detaljer på website
Beskrivelse af
Glenfarclas 25 Year Old London Edition TWE Exclusive

 Fremstillet på Glenfarclas-destilleriet og lagret på oloroso sherryfade i et kvart århundrede, inden den blev aftappet for at fejre The Whisky Exchange's 20 års jubilæum. 

En elegant Glenfarclas. Sherry-præget i den almindelige 25-årige er reduceret for at afsløre frugt fra frugtplantager samt et lag af rig tørret vinfrugt og skræl. Espressonoter løber gennem midten og sørger for, at tingene ikke bliver for søde og minder os om, at denne kommer fra et oloroso-fad. 

Denne flaske har en specialfremstillet etiket, designet af vores kreative direktør Raj Chavda for at hylde Londons pulserende hotel- og restaurationsindustri.

 

AROMA
Engblomster, bagte æbler, bygsukker og smøragtig brioche fylder næsen og udvikler sig til jordnær kaffe og søde rosiner.

SMAG
Noter af frugtkage, saltet karamel og rig eg og udvikler smørbagte kager, rosiner og frugtagtige espresso-smag og tør voksagtig smag.