-12%
Domaine Lafage Cote Rose 2022

Domaine Lafage Cote Rose 2022

På lager
3760031472081
69.00 kr. 79.00 kr.

Domaine Lafage Cote Rose 2022 - En Forførende Rosé fra det Sydlige Frankrig Domaine Lafage Cote Rose 2022 er en forførende repræsentation af vinene fra det sydlige Frankrig. Denne rosé fremstilles i Domaine Lafage, beliggende i Roussillon-regionen, k...

Læs mere

Spar 10.00 kr.
  • Brand: BF20
  • Betaling: Se detaljer på website
  • Leveringstid: Se detaljer på website
Beskrivelse af
Domaine Lafage Cote Rose 2022

Domaine Lafage Cote Rose 2022 - En Forførende Rosé fra det Sydlige Frankrig

Domaine Lafage Cote Rose 2022 er en forførende repræsentation af vinene fra det sydlige Frankrig. Denne rosé fremstilles i Domaine Lafage, beliggende i Roussillon-regionen, kendt for sin unikke terroir, der giver vinene en særpræget karakter.

Denne 2022-årgang glæder øjet med en strålende laksefarvet nuance, der skaber en strålende og indbydende æstetik i glasset. Dens bouquet er en fortryllende blanding af sommerfrugter, herunder friske jordbær, hindbær og en antydning af modne ferskner. Disse er elegant ledsaget af subtile nuancer af provencalske urter og en smule citronskal, der tilføjer en friskhed og kompleksitet til duften.

Vinen føles blød og silkeagtig i munden med et velafbalanceret surhedsindhold, der leder frem til en langvarig og forfriskende eftersmag. Frugttonerne gentages på ganen og ledsages af en let mineralsk kant, der afspejler den robuste jord i Roussillon-regionen.

Rose Cote Rose Lafage 2022 er en ideel ledsager til sommerretter, især skaldyr og lyse salater. Den er også et fremragende valg til afslapning på en solrig eftermiddag. Dette er en vin, der virkelig fejrer den frodige livskraft og solrige disposition af Middelhavsområdet.