David Regnier, Grolleau 2021

På lager
149.00 kr.

Vi er beliggende i det fantastiske Anjou-område i Loire, Frankrig. Her har vi en saftig og frugtig rødvin. Loire er et utroligt alsidigt sted at lave vin, hvilket er med til at gøre området utroligt unikt! Hos David Regnier arbejder man med en forhol...

Læs mere

Til buttik
  • Betaling: Se detaljer på website
  • Leveringstid: Se detaljer på website
Beskrivelse af
David Regnier, Grolleau 2021

Vi er beliggende i det fantastiske Anjou-område i Loire, Frankrig. Her har vi en saftig og frugtig rødvin. Loire er et utroligt alsidigt sted at lave vin, hvilket er med til at gøre området utroligt unikt! Hos David Regnier arbejder man med en forholdsvis leret jord, som er med til at give vinen en charmerende dybde og frugt.

Vi har at gøre med en medium funky rødvin lavet på 100% Grolleau, som for mange er en ukendt drue. Men ikke desto mindre en yderst velbrugt drue i Anjou-området. Det er sjældent, du kommer til at drikke Grolleau! Og Grolleau er faktisk også en drue, der ikke har haft en særlig stor fortid. Men der sker ting med druen, og vi spår en meget lys fremtid for den!

Denne vin bør hverken luftes eller åbnes på forhånd. Denne vin er lavet til at blive åbnet og hældt i glasset og ned i halsen med det samme. Gerne i store slurke! Grolleau'21 bør ideelt set serveres ved omkring 10-15 grader. Vi går ind for, at rødvin også skal serveres afkølet. Det fremmer frugten og saftigheden.

Vi har at gøre med en rigtig bonderødvin, som derfor også kræver en landgryderet. Cassoulet, boeuf bourgignon eller lignende vil passe godt til denne vinmatch.